Pescuit sportiv recreativ

Unul dintre sporturile cele mai relaxante si placute este pescuitul.

Helesteele noastre, in suprafata totala de 1900 m.p. sunt populate cu crap, cosas, si caras, existand si exemplare cu greutate mai mare de un kilogram.

Aflat langa rezervatia de asprete de pe raul Valsan, la 5 km de statiunea Bradetu, intr-o zona deosebita, cu un potential turistic uimitor, Satul de Vacanta din Bradulet, integrat natural pentru pescuit sportiv si de agrement va incanta pe orice pescar amator, oferind totodata condiții rustice si ecologice pentru petrecerea vacantei.

Beneficiati de acces auto în orice anotimp, distanta de la soseaua asfaltata la locurile de pescuit fiind de numai 200 m.

Si ce poate fi mai atractiv decat sa ai sansa de a pescui crap si caras la altitudinea de 600 m, intr-un cadru natural mirific, desfasurandu-se inaintea ta panorama vaii Valsanului si a muntelui Ghitu (altitudine 1622 m)?

Bradulet este punct de plecare la pescuit la lacul de prabusire Nucsoara, lacul Cerbureni, sau in amonte pe raul Valsan precum si la lacul de acumulare, la mreana si pastrav (aspretele trebuie eliberat intrucat este protejat, nemaiexistand decat cateva zeci de exemplare; pentru mai multe informatii despre asprete accesati "aspretele" din meniul "prezentare").

Daca sunteti doritori de drumetie puteti parcurge trasee montane sau excursii la momumentele istorice si edificiile culturale din zona.

Prospetimea aerului de munte si linistea desavarsita din jur va vor face sa va relaxati cu adevarat.

Una din cele zece cabane, fiecare avand capacitatea maxima de sapte persone (patru paturi la parter si trei la mansarda), va poate sta la dispozitie daca o rezervati din timp.

In zilele calduroase va puteti racori in piscina sau sa va plimbati in padurea aflata la numai 50 de metri.

 

Reguli generale

Se permite folosirea a două undițe de fiecare pescar si juvelnic din material care nu răneste capturile.

„Prinde si eliberează!”, concept care va va permite sa va bucurati de capturi si pe viitor.

Pentru pofticiosii de peste proaspat fript la gratarele amenajate in preajma, se permite retinerea si consumarea carasului in limita a 2 kg/zi.

Detinatorii de abonamente pot pescui si noaptea in perioada 20 aprilie – 30 octombrie.

Preturile sunt promotionale. Pentru detalii consultati “Oferta curenta”.

   Inapoi Mai departe